Website laten bouwen?
Wij zijn de specialisten in Haarlem!

Websites live gezet

Website laten bouwen?
Wij zijn de specialisten in Haarlem!

214

Websites live gezet

Website laten bouwen in Haarlem

MADE Marketing is gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites. Ons bedrijf is gevestigd in Haarlem en onze passie ligt bij het optimaliseren van de online marketing van zowel kleine als grote bedrijven. Je website dient als een belangrijk communicatiemiddel. Het is daarom verstandig om je website te laten bouwen door een professional. Een website van MADE Marketing is Responsive, SEO geoptimaliseerd, gebruiksvriendelijk en conversiegericht. Interesse om je website te laten bouwen in Haarlem? Wij staan voor je klaar!

Website-bouwen-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development-dark
Social-media-management-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development-dark

Waarom je website laten bouwen in Haarlem?

Bij MADE Marketing wordt een aantrekkelijk design gecombineerd met de nieuwste technieken die de website responsive en vindbaar maken. Op deze manier oogt jouw website professioneel, is de website geoptimaliseerd voor alle devices en is er compleet gefocust op het doel. Deze krachtige combinatie van design en innovatieve technieken zorgt voor een voorsprong op je concurrentie. Je website wordt beter vindbaar, de gebruiksvriendelijkheid wordt geoptimaliseerd en er ligt een duidelijke focus bij de conversie.

Professioneel design

Het eerste dat bezoekers van jouw website zien is het design. Deze eerste indruk is essentieel voor hoe het bezoek verder zal verlopen. Een eerste indruk maak je maar één keer en daarom is het van groot belang dat het design van de website er professioneel en stijlvol uitziet. Bij het design houden wij altijd rekening met de wensen van de klant en middels persoonlijk contact streven wij gezamenlijk naar het beste resultaat.

Uitmuntende vindbaarheid

Vindbaarheid in Google is voor bedrijven van groot belang. Je kan een goede website hebben maar zonder relevante bezoekers ontbreekt het succes. Zoekmachineoptimalisatie of te wel SEO zorgt ervoor dat jouw website niet alleen goed is maar ook succesvol wordt. Doordat wij werken met innovatieve technieken die zorgen voor een geoptimaliseerde SEO-strategie zullen relevante bezoekers jouw website kunnen vinden.

Buitengewoon conversiegericht

Veel bezoekers op je website is leuk maar zonder conversie ontbreekt het succes. Daarom zorgt MADE Marketing ervoor dat jouw website conversiegericht is. Het optimaliseren van de conversie is bij iedere website anders. De inrichting wordt gebaseerd op jou wensen en op wat voor conversie er moet worden gericht. Op deze manier is de inrichting perfect naar wens en is de conversie geoptimaliseerd.

Een website laten maken in Haarlem die: responsive, SEO geoptimaliseerd, gebruiksvriendelijk en conversiegericht is? Dan ben je bij MADE Marketing aan het juiste adres.

vacatures-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development

Wat zeggen onze klanten over ons

Richard van den Heuvel
Richard van den Heuvel
16:32 18 Nov 19
De professionals voor online marketing en webshops! Doen wat zij beloven!
Don Robert
Don Robert
13:09 07 Nov 19
Wij zijn met Made marketing in contact gekomen via een relatie van ons. Na een goede inventarisatie gesprek waarin duidelijk werd weergegevens wat onze wensen waren, zijn de heren aan de slag gegaan. Ervaring: een geweldig goed bedrijf, hoge service graad, zeer bekwaam personeel en een uitstekende after sales. Dank voor alle zorgen
Ingrid Halfwerk
Ingrid Halfwerk
14:54 31 Jul 19
MADE Marketing heeft de webshop voor mijn nieuwe damessportkledingmerk YOY'D gemaakt. Ze zijn niet alleen heel service gericht, denken met je mee en hebben verstand van zaken. Maar zijn ook nog eens heel snel en super vriendelijk. Echt een leuk en goed bedrijf!
Milco Poppe
Milco Poppe
13:18 11 Jul 19
Made Marketing is zeer kundig in het bouwen van nieuwe websites en het uitstippelen van verschillende conversiepaden op websites. Door hun kennis en vaardigheden op online marketing gebied konden wij onze doelen zeer snel bereiken. Daarnaast is de samenwerking zeer voorspoedig verlopen. Aardige gasten!
Schous van 1854
Schous van 1854
14:38 16 Nov 18
Al jaren onze betrouwbare online partner. Voor website, Google, Facebook en allerlei vragen over het internet en onze vindbaarheid. Makkelijk bereikbaar, altijd behulpzaam en professioneel.
Sophie Timmermans
Sophie Timmermans
13:59 16 Nov 18
Heel persoonlijk, prettig en professioneel bedrijf. Voor reactiesnelheid; zijn er 6 sterren?
Luigi van der Pal
Luigi van der Pal
13:35 07 Aug 18
Erg fijn om mee samen te werken. MADE Marketing is transparant en recht door zee. Hebben een goed beeld bij wat er nodig is om online succesvol te raken. Verder het netwerk en de mensen in huis om dit te verwezenlijken.
Sarah Trenité
Sarah Trenité
08:18 16 Nov 17
MADE Marketing heeft de webshop voor Arp Design ontwikkeld en helpt ons met de online marketing. Wij zijn onwijs tevreden met de hulp en ondersteuning die zij ons geven, zij werken pro-actief en denken met ons mee. Daarnaast ook goed bereikbaar voor onze vragen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken!
Shaken style
Shaken style
14:08 06 Nov 17
Wij zijn een zeer tevreden klant van MADE Marketing. Zij hebben onze website gebouwd, onderhouden deze en verzorgen onze Google AdWords waarmee veel nieuwe opdrachten worden binnengehaald. De mannen hebben verstand van zaken en zijn makkelijk bereikbaar. Een aanrader!
Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij
14:05 06 Nov 17
MADE Marketing bouwde onze nieuwe website en doet onze online marketing, via vindbaarheid en Google AdWords. Onze klanten en wij vinden de nieuwe website super en we zien dat wij meer aanvragen hebben door de online marketing. Ook het directe contact met MADE is super! Kortom, zeer tevreden.
Meer beoordelingen
js_loader

  Hulp nodig?
  Vraag een gratis offerte

  Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!

  Trots op onze klanten

  Inholland-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  bux-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  independer-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  de-hypotheker-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  der-kreis-background-transparant-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  global-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  keukenspecialisten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hcb-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hfc-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  Logo-reales-made-marketing-websites-online-marketing
  bolweg-advocaten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  schous-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  mvm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  pure-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hbm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development