Voor In-Zee

In-Zee is gespecialiseerd in het leveren van geluidsabsorberende producten. Zij bieden producten aan als wand- en plafondpanelen, dividers en akoestische ruimtes. Daarnaast werkt In-Zee nauw samen met architecten, ontwerpers en projectinrichters voor custom-made projecten. Daarnaast zijn al hun producten gemaakt van PET Felt. Dit is een nieuw, kant en klaar akoestisch plaatmateriaal. Het is zacht, sterk en duurzaam.

 

MADE Marketing heeft voor In-Zee een nieuwe website mogen bouwen. Hierbij is rekening gehouden met de personalisatie van de producten van In-Zee. De productpagina’s zijn geoptimaliseerd waardoor het mogelijk is om een gedetailleerde offerteaanvraag samen te stellen en met een B2B inlog zijn er ook prijzen te zien. MADE Marketing heeft door middel van een API-koppeling het CRM-systeem van In-Zee gekoppeld aan de website.

 

Benieuwd naar het eindresultaat? Ga naar https://in-zee.nl

 

Onze werkzaamheden voor In-Zee:
✅ B2B login met B2B prijzen
✅ SEO optimalisatie
✅ Geautomatiseerd meertalig middels Deepl
✅ Uitgebreide productopties configurator

    Hulp nodig?
    Vraag een gratis offerte

    Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!