wie. zijn. wij.

over ons

made marketing

In drie realistische stappen verwezenlijken wij je online ambities!

MADE Marketing is een initiatief van Mark Duijtshoff, een van de jonge internet-ondernemers achter Brillenkopen.nl, MauiJimZonnebril.nl, Fashionzonnebril.nl en Sjaalskopen.nl. Met onze online kennis, ervaring en succesvol e-commerce ondernemerschap willen wij andere ondernemers helpen met de ontwikkeling van hun online ambities. Door middel van het coachen en begeleiden van klanten, willen wij ze behoeden voor de bekende online valkuilen. De ontwikkeling van online ambities doen wij middels drie stappen: Strategie, Techniek en Marketing.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Ook jouw online omgeving analyseren wij graag vrijblijvend om te kijken hoe we samen het maximale resultaat eruit kunnen halen!

website-bouwen-made-marketing-online-marketing-haarlem

Onze selectie

waarom wij?

Consultants regeren vanuit hun ivoren toren ”, wordt weleens geroepen. Maar wij niet.

Door de jarenlange ervaring met onze eigen webshops kennen wij het klappen van de zweep, waardoor wij met een realistische ondernemersblik naar je online ambities kijken en deze kritisch vertalen naar online marketing. We zijn bekend met de valkuilen van ‘het internet’ en behoeden je hier graag voor!

Dus wil jij echt profiteren van de online mogelijkheden?
Richt het goed in, van strategie tot en met uitvoering!

1. Strategie

Stap 1 is het bepalen van de online strategie op basis van je online doelen. Wat wil je met de online omgeving bereiken en hoe gaan we dit doen?

2. Techniek

Stap 2 is de technische implementatie. Naar gelang de behoefte kan dit de bouw of de optimalisatie van de (e-commerce) website zijn.

3. Marketing

Stap 3 is het optimaliseren van de online marketing. Van Google Adwords tot social media, en van zoekmachine optimalisatie tot affiliate marketing.