Wie wij zijn?
MEET the team!

6.538

Potjes tafelvoetbal gespeeld

v-icon

Mark Duijtshoff

Mediastrateeg / Marketeer

Wat begon als een webshopje naast mijn studie, groeide uit tot een full-service Online Marketing & Web development bureau: MADE Marketing. Naast onze kennis, ervaring en passie voor het vak, zijn onze gemene delers Nieuwsgierigheid en Plezier. Werk hoeft niet als werk te voelen. Drones, tafelvoetbal en tafeltennis brengen veel lol én teambuilding. Met tafelvoetbal denk ik onverslaanbaar te zijn. Wie daagt mij uit? ?

Mark-made-marketing-avatar
Mickey-made-marketing-avatar

Mickey Brouwer

Senior Developer

De online wereld is mijn wereld, hier voel ik me thuis. Jouw wensen vertalen naar online succes is mijn doel. Altijd op zoek naar nieuwe technieken om te leren en toe te passen in onze business. Thuis voel ik me ook met vrienden, op het voetbalveld of in de Johan Cruijff ArenA. Maar natuurlijk ook bij ons op kantoor bij de Ping-Pong tafel. Ik daag je bij deze uit voor een potje :-).

Mickey-made-marketing-avatar

Laurien van Nieuwenhoven Helbach

Social Media Expert

Achter de naam SociaLLien schuil ik, Laurien. Ik mag mijzelf de social media expert van Made Marketing noemen.

 

Tijdens mijn WO-studie Consumentwetenschappen startte ik mijn eerste webshop. Het bedenken van pakkende content, acties en samenwerkingen met influencers, heeft ervoor gezorgd dat de webshop volledig draait op social media. Door de afgelopen jaren voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan, leer je het beste wat wél en vooral ook niét werkt. Met een duidelijke analyse, slimme strategie en een klein beetje lef krijgt jouw bedrijf binnen no-time het welverdiende online succes.

 

Ik help je graag om met social media het beste uit je business te halen!

Laurien-made-marketing-avatar
Laurien-made-marketing-avatar
Milo-made-marketing-avatar

Milo van Sluis

Designer

Ik ben een jonge designer en heb net mijn studie Vormgeving afgerond. Ik ben gespecialiseerd in Illustratie & Animatie en maak binnen MADE Marketing vooral webdesigns, illustraties en animaties voor websites en campagnes. Mijn hobby’s zijn skateboarden, fietsen en op de hoogte blijven van de nieuwste design trends.

Milo-made-marketing-avatar

Sophia van der Laan

Junior developer / designer

Hey, mijn naam is Sophia. Ik heb de opleiding Media Vormgever afgerond en heb het nu erg naar mijn zin bij MADE Marketing als Junior developer / designer. Dit schooljaar ben ik begonnen met de studie AD-ICT in Tilburg. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd graag skiën en ben ik veel te vinden in het Haarlemmermeerse Bos met vrienden. Hoewel ik thuis op de bank tv kijken met de katten en een kop thee ook zeker niet erg vind.

Sophia-made-marketing-avatar
Sophia-made-marketing-avatar
Robin-made-marketing-avatar

Robin Span

Junior online marketeer

Mijn naam is Robin Span. Ik ben 19 jaar oud en ik zit nu in het derde jaar van de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Leiden. Tijdens mijn stage wil ik mij verdiepen in veel verschillende onderwerpen op het gebied van online marketing. Voorbeelden hiervan zijn: social media, blogging en Google Ads. Verder houd ik van creatief bezig zijn en vind ik het leuk om te fotograferen. Tot slot ben ik in de zomer veel te vinden op de tennisbaan.

Robin-made-marketing-avatar

Bregtje de Mes

Stagiaire design & development

Hoi, mijn naam is Bregtje. Ik ben een student Mediavormgever die draait op thee en muziek. In mijn stageperiode ga ik mij vooral richten op het bouwen en onderhouden van websites. Aan het eind van de dag zit ik het liefst op de bank met een goed boek, hoe meer fantasie hoe beter. 

Sam-Campman-Avatar-MADE-Marketing

Sam Campman

Stagiair design & development

Hi! Ik ben Sam en ik ben een student Mediavormgever. Ik ben altijd veel bezig met tekenen en verhalen schrijven. Ook hou ik erg van manga, anime en video games, met name fantasy en science fiction. Tijdens mijn stage bij MADE Marketing richt ik me vooral op design en content voor websites.

Sam-Campman-Avatar-MADE-Marketing

Nick Schouten

Stagiair design & development

Hallo, mijn naam is Nick Schouten. Ik ben 22 jaar oud en ik studeer mediavormgeving aan het Nova College in Haarlem. Ik denk dat ik veel van deze stage zal leren, omdat MADE Marketing in mijn ogen veel verstand heeft op het gebied van webdesign. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak bezig met het opnemen/maken van YouTube video’s over Pokémon.

Yisak Goossens

Stagiair design & development

Hoi, ik ben Yisak Goossens en ik zit in mijn 3e en laatste jaar als Media Vormgever. Ik hou van creatief achter de laptop zitten, de ene keer muziek maken en de andere keer nieuwe designs maken/vormgeven. Ook kan ik genieten van de natuur en sporten in de buitenlucht.

  Hulp nodig?
  Vraag een gratis offerte

  Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!

  Trots op onze klanten

  Inholland-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  bux-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  independer-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  de-hypotheker-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  der-kreis-background-transparant-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  global-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  keukenspecialisten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hcb-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hfc-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  colombo-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  bolweg-advocaten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  schous-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  mvm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  pure-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hbm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development

  Trots op onze klanten