Wie wij zijn?
MEET the team!

6.538

Potjes tafelvoetbal gespeeld

v-icon

Mark Duijtshoff

Mediastrateeg / Marketeer

Wat begon als een webshopje naast mijn studie, groeide uit tot een full-service Online Marketing & Web development bureau: MADE Marketing. Naast onze kennis, ervaring en passie voor het vak, zijn onze gemene delers Nieuwsgierigheid en Plezier. Werk hoeft niet als werk te voelen. Drones, tafelvoetbal en tafeltennis brengen veel lol én teambuilding. Met tafelvoetbal denk ik onverslaanbaar te zijn. Wie daagt mij uit? ?

Mark-made-marketing-avatar
Mickey-made-marketing-avatar

Mickey Brouwer

Senior Developer

De online wereld is mijn wereld, hier voel ik me thuis. Jouw wensen vertalen naar online succes is mijn doel.  Altijd op zoek naar nieuwe technieken om te leren en toe te passen in onze business. Thuis voel ik me ook met vrienden, op het voetbalveld of in de Johan Cruijff ArenA. Maar natuurlijk ook bij ons op kantoor bij de Ping-Pong tafel. Ik daag je bij deze uit voor een potje :-).

Mickey-made-marketing-avatar

Laurien van Nieuwenhoven Helbach

Social Media Expert

Achter de naam SociaLLien schuil ik, Laurien. Ik mag mijzelf de social media expert van Made Marketing noemen.

 

Tijdens mijn WO-studie Consumentwetenschappen startte ik mijn eerste webshop. Het bedenken van pakkende content, acties en samenwerkingen met influencers, heeft ervoor gezorgd dat de webshop volledig draait op social media. Door de afgelopen jaren voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan, leer je het beste wat wél en vooral ook niét werkt. Met een duidelijke analyse, slimme strategie en een klein beetje lef krijgt jouw bedrijf binnen no-time het welverdiende online succes.

 

Ik help je graag om met social media het beste uit je business te halen!

Laurien-made-marketing-avatar
Laurien-made-marketing-avatar
Pim-Melman-avatar

Pim Melman

Designer / Developer

Hey! Mijn naam is Pim. Ik ben een freelance online creative maar ondertussen een vaste kracht in het team van MADE Marketing. Tijdens mijn werkzaamheden ligt mijn focus bij
UX / UI Design Front-End Development.
Met mijn oog voor detail en gevoel voor design maak ik unieke ontwerpen waarbij de ervaring van de gebruiker centraal staat.

Ik ben dagelijks bezig met sport en je kunt wel stellen dat dit een kleine verslaving is. Vooral fitness, tennis en padel houden mij de laatste tijd bezig. Daarnaast houdt ik van lekker eten (zowel maken als eten) en een feestje op z’n tijd. 

Pim-Melman-avatar

Sophia van der Laan

Junior developer / designer

Hey, mijn naam is Sophia. Ik heb de opleiding Media Vormgever afgerond en heb het nu erg naar mijn zin bij MADE Marketing als Junior developer / designer. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn studie AD-ICT in Tilburg. Ik hou erg van skiën en bordspelletjes spelen met vrienden. Hoewel ik thuis op de bank tv kijken met de katten en een kop thee ook zeker niet erg vind.

Sophia-made-marketing-avatar
Sophia-made-marketing-avatar
Robin-made-marketing-avatar

Robin Span

Junior online marketeer

Hi, ik ben Robin, 21 jaar oud en ik vervul de functie junior online marketeer bij MADE Marketing. Ik houd mij voornamelijk bezig met de creatie van content, het beheren van social media accounts en het opzetten / onderhouden van Google Ads campagnes.

Verder houd ik van creatief bezig zijn en vind ik het leuk om te fotograferen. Naast het fotograferen ben ik veel te vinden met vrienden op de tennis- en padelbaan.

Robin-made-marketing-avatar

Timo Waaning

Junior developer / designer

Hoi! Ik ben Timo. Een creatieve student mediavormgeving in mijn laatste jaar. Momenteel loop ik stage bij Made Marketing, waar ik mijn creatieve vaardigheden verder ontwikkel. Mijn interesses liggen bij het bouwen en onderhouden van websites. Naast mijn passie voor design, geniet ik ook van mountainbiken in de natuur en gamen met vrienden.

Timo-made-marketing-avatar
Timo-made-marketing-avatar

Lotte van Strien

Content marketeer

Hi! Mijn naam is Lotte en ik zit in mijn derde jaar van de studie Commerciële Economie. Momenteel ben ik werkzaam op de social media afdeling van MADE Marketing. Daarnaast vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn door design opdrachten uit te voeren. In mijn vrije tijd speel ik graag piano en gitaar, maar een drankje doen met vriendinnen vind ik ook heel gezellig.

  Hulp nodig?
  Vraag een gratis offerte

  Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!

  Trots op onze klanten

  Inholland-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  bux-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  independer-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  de-hypotheker-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  der-kreis-background-transparant-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  global-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  keukenspecialisten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hcb-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hfc-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  Logo-reales-made-marketing-websites-online-marketing
  bolweg-advocaten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  schous-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  mvm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  pure-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hbm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development