HO, HO, HO, ONLINE VINDBAARHEID TIP CADEAU!6 min read

HO, HO, HO, ONLINE VINDBAARHEID TIP CADEAU!6 min read

HO, HO , HO, ONLINE VINDBAARHEID TIP CADEAU!

Het blijft feest, want het is bijna kerst en daarom geeft de kerstman een online vindbaarheid tip cadeau Deze tip is er eentje die voor 2018 heel belangrijk gaat worden voor jouw onderneming, aangezien dit inspeelt op de  ontwikkeling van de belangrijke zoekmachine op dit moment: google. benieuwd welke online vindbaarheid tip de kerstman cadeau doet? Lees het hieronder!

 

Op dit zijn al meer dan 20 procent van de zoekopdrachten op Google gerelateerd aan een locatie. Het gaat hierbij meestal om zeer relevant zoekverkeer, aangezien de ‘zoekers’ kort na de zoekactie daadwerkelijk met de gevonden informatie aan de slag gaat.  Tenminste 88 procent van de mensen die lokale informatie zoeken via een mobiel apparaatkomen zelfs binnen één dag in actie. En het het aantal zoekopdrachten via mobiele apparaten gaat de komende jaren exponentieel stijgen. Dus: lokale ondernemingen die online vindbaar zijn voor de zoekende consument hebben een grote voorsprong op de concurrentie!

Hoe? Maak een Google Mijn Bedrijf-pagina aan!
De Google Mijn Bedrijf tool is gratis en werd afgelopen jaar (2014) geïntroduceerd in Nederland. In Google Mijn Bedrijf kun jij je lokale bedrijfsinformatie invullen en wordt deze lokale bedrijfsinformatie direct kosteloos weergegeven op Google ZoekenGoogle Maps én Google Plus. Dit zorgt ervoor dat (potentiële) klanten jouw onderneming altijd en op elk apparaat kunnen vinden en lokaliseren.

Daarnaast is Google Mijn Bedrijf een ideale centrale plaats om jouw online bedrijfsinformatie te beheren. Zo kun je bijvoorbeeld je accounts van YouTube, AdWords en Google Plus koppelen aan je Google Mijn Bedrijf-pagina. Plaats zoveel mogelijk relevante informatie op je Google Mijn Bedrijf-pagina, zoals:
+Korte bedrijfsomschrijving met belangrijke zoekwoorden
+Openingstijden
+Website-URL
+Contactgegevens
+Foto’s van je onderneming
+Foto’s van je producten en/of diensten
+Recensies