Nieuwe website Gelanceerd!3 min read

Nieuwe website Gelanceerd!3 min read

Nieuwe website Gelanceerd!

Welkom op de compleet vernieuwde website van MADE Marketing!

Op de nieuwe website vind je een uitgebreid portfolio met onze klanten en het werk waar wij trots op zijn. Daarnaast natuurlijk een overzicht van alle diensten die jou kunnen helpen online succesvol te worden. Om snel te beginnen bieden we een GRATIS analyse van je huidige website of webshop aan. Met de uitkomsten van de analyse ben je direct op de hoogte of jouw online omgeving optimaal is ingericht op conversies en online vindbaarheid. De website/webshop wordt geanalyseerd op techniek, snelheid, veiligheid en of het goed door zoekmachines is te indexeren.

Uiteraard is er ook een stukje over ons te vinden, hier kan je meer lezen over de achtergrond van MADE Marketing en waar het allemaal is begonnen.

Op het nieuwe online hoofdkwartier kan je altijd terecht voor de laatste updates over Online Marketing, Webdevelopment en opvallende nieuwsberichten uit de online wereld. Wij houden alles in de gaten zodat onze klanten mee kunnen met de laatste ontwikkelingen (en wij zelf natuurlijk ook). Mocht je zelf aan de slag willen met online marketing of andere online wensen dan denken wij graag met je mee. Je kunt ons altijd een berichtje sturen.

Veel plezier met het ontdekken van de nieuwe website en wij horen graag je feedback.