Lancering Zwarttechniek.nl3 min read

Lancering Zwarttechniek.nl3 min read

Lancering Zwarttechniek.nl

Ontwikkeling nieuwe website en online marketing Zwart Techniek

MADE Marketing ontwikkelde de afgelopen maanden de nieuwe online omgeving van Zwart Techniek. De ontwikkeling van de geoptimaliseerde online omgeving van Zwart Techniek, was opgebouwd uit 3 stappen:

  1. Stap 1 was de online groei via een volledige vernieuwde geoptimaliseerde responsive website en on-page optimalisatie.
  2. Stap 2 was de online groei via off-page optimalisatie, middels de inrichting en optimalisatie van Google My Business, Google My Maps, Google Search Console en inrichting van een LinkedIn-bedrijfspagina voor Zwart techniek.
  3. Stap 3 is het continueren van de online groei van Zwart Techniek, middels website-onderhoud en -beheer, via content marketing en via social marketing.

Via dit complete pakket aan online activiteiten streven MADE Marketing en Zwart Techniek naar online groei in het aantal offerteaanvragen voor de producten en diensten van Zwart Techniek. En goed nieuws tot nu toe is dat sinds de nieuwe website LIVE is er iedere dag offerteaanvragen binnenkomen via de nieuwe website!

Benieuwd naar het resultaat? Check: http://zwarttechniek.nl/, of Google naar Zwart Techniek.