MADE Marketing regelt het!

1337

Hacks voorkomen

v-icon
website-onderhoud-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development-dark

Website laten onderhouden en beheren

Het internet is continu in ontwikkeling. Dit betekent dat programmeertalen continu ontwikkelen, browsers worden geüpdatet, server-programma’s worden vernieuwd, modules worden aangepast en benodigde programma’s continu worden voorzien van nieuwe versies. Dit betekent dat een web-omgeving eveneens continu onderhouden moet worden, middels updates, back-ups en testing.

 

De gevolgen van een website die NIET onderhouden wordt, kunnen voor een organisatie fataal zijn. Als een website niet (goed) wordt onderhouden, gaan functies kapot en ontstaan veiligheidsrisico’s.

Website-onderhoud
en beheer door MADE Marketing

MADE Marketing heeft jarenlange ervaring met het solide onderhoud en beheer van websites en webshops in diverse systemen (hardcoded HTML, WordPress, WooCommerce, Shopify, Magenta). Hierdoor kennen onze developers de struikelblokken en uitdagingen van systemen en de risico’s van het niet beheren van web-omgevingen. Vandaar biedt MADE Marketing een speciaal beheercontract, dat naar gelang de wensen van de klant kan uitgebreid of ingekort worden en dat bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Google-apps-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development-dark

1. Updates

Wekelijkse (security) updates van de software van de website, modules en koppelingen.

2. Back-up

Dagelijkse back-up van de complete website-omgeving.

3. Probleemoplossing

Bugs verhelpen en probleemoplossing in de website door veranderingen van programmeertalen, software, modules, koppelingen, browsers en hosting.

4. Website tests

Algehele wekelijkse website-test voor checken werkzaamheid website en specifieke elementen (formulieren, chat, koppelingen, etc.).

5. Aanpassingen

Doorvoeren van aanpassingen in de content (bijvoorbeeld het aanpassen van menu’s, pagina’s, links, teksten, foto’s en video’s).

6. Technische hulp

Technische hulp en ondersteuning bij plotselinge website-problemen, op zowel technisch- als content-gebied.

7. Hulp bij vragen

Hulp en ondersteuning bij vraagstukken m.b.t. de website, online strategie en online marketing.

Hulp nodig? Neem contact op

Geïnteresseerd in een website die altijd veilig en solide werkt? Laat je website dan onderhouden en beheren door het team van MADE Marketing!

Veiligheidsrisico’s van niet onderhouden website

De veiligheidsrisico’s zorgen op termijn voor hacks en geïnfecteerde sites met malware. Hierdoor is een website onbruikbaar. En de server waar de website op draait moet volledig gewist en ge-reset worden. Gevolg: website is verdwenen en server-kosten kunnen op eigenaar website verhaald worden.

 

Daarnaast bestaat het risico dat persoonsgegevens buit worden gemaakt en e-mailaccounts van de website worden gehackt. Dit kan tot gevolg hebben dat er een boete volgt vanuit de Autoriteit Persoonsgegevens en e-mailaccounts voor spam en phishing worden gebruikt.

beveiligde-verbinding-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
Social-mediaplan-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development

Functionaliteitsproblemen van niet onderhouden website

Ook de functionaliteit van een niet onderhouden website gaat direct achteruit. De codebase verouderd direct, modules en koppelingen gaan versies achterlopen en de web-omgeving sluit niet meer aan op de vernieuwde programma’s van de server.

 

De gevolgen hiervan zijn dat de website traag wordt, er laadfouten ontstaan waardoor pagina’s en elementen niet meer werken, formulieren niet meer versturen, links niet meer doorverwijzen, koppelingen een foutmelding geven en de weergave in zoekmachines zoals Google verdwijnt.

 

Gelukkig kunnen website-problemen grotendeels worden verholpen door technisch onderhoud en beheer op een structurele basis. Op deze manier blijft een website veilig, up-to-date en optimaal presteren.

icon-reviews-dark-mobile-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
icon-reviews-dark-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development

Wat zeggen onze klanten over ons

Richard van den Heuvel
Richard van den Heuvel
16:32 18 Nov 19
De professionals voor online marketing en webshops! Doen wat zij beloven!
Don Robert
Don Robert
13:09 07 Nov 19
Wij zijn met Made marketing in contact gekomen via een relatie van ons. Na een goede inventarisatie gesprek waarin duidelijk werd weergegevens wat onze wensen waren, zijn de heren aan de slag gegaan. Ervaring: een geweldig goed bedrijf, hoge service graad, zeer bekwaam personeel en een uitstekende after sales. Dank voor alle zorgen
Ingrid Halfwerk
Ingrid Halfwerk
14:54 31 Jul 19
MADE Marketing heeft de webshop voor mijn nieuwe damessportkledingmerk YOY'D gemaakt. Ze zijn niet alleen heel service gericht, denken met je mee en hebben verstand van zaken. Maar zijn ook nog eens heel snel en super vriendelijk. Echt een leuk en goed bedrijf!
Milco Poppe
Milco Poppe
13:18 11 Jul 19
Made Marketing is zeer kundig in het bouwen van nieuwe websites en het uitstippelen van verschillende conversiepaden op websites. Door hun kennis en vaardigheden op online marketing gebied konden wij onze doelen zeer snel bereiken. Daarnaast is de samenwerking zeer voorspoedig verlopen. Aardige gasten!
Schous van 1854
Schous van 1854
14:38 16 Nov 18
Al jaren onze betrouwbare online partner. Voor website, Google, Facebook en allerlei vragen over het internet en onze vindbaarheid. Makkelijk bereikbaar, altijd behulpzaam en professioneel.
Sophie Timmermans
Sophie Timmermans
13:59 16 Nov 18
Heel persoonlijk, prettig en professioneel bedrijf. Voor reactiesnelheid; zijn er 6 sterren?
Luigi van der Pal
Luigi van der Pal
13:35 07 Aug 18
Erg fijn om mee samen te werken. MADE Marketing is transparant en recht door zee. Hebben een goed beeld bij wat er nodig is om online succesvol te raken. Verder het netwerk en de mensen in huis om dit te verwezenlijken.
Sarah Trenité
Sarah Trenité
08:18 16 Nov 17
MADE Marketing heeft de webshop voor Arp Design ontwikkeld en helpt ons met de online marketing. Wij zijn onwijs tevreden met de hulp en ondersteuning die zij ons geven, zij werken pro-actief en denken met ons mee. Daarnaast ook goed bereikbaar voor onze vragen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken!
Shaken style
Shaken style
14:08 06 Nov 17
Wij zijn een zeer tevreden klant van MADE Marketing. Zij hebben onze website gebouwd, onderhouden deze en verzorgen onze Google AdWords waarmee veel nieuwe opdrachten worden binnengehaald. De mannen hebben verstand van zaken en zijn makkelijk bereikbaar. Een aanrader!
Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij
14:05 06 Nov 17
MADE Marketing bouwde onze nieuwe website en doet onze online marketing, via vindbaarheid en Google AdWords. Onze klanten en wij vinden de nieuwe website super en we zien dat wij meer aanvragen hebben door de online marketing. Ook het directe contact met MADE is super! Kortom, zeer tevreden.
Meer beoordelingen
js_loader

  Hulp nodig?
  Vraag een gratis offerte

  Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!

  Trots op onze klanten

  Inholland-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  bux-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  independer-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  de-hypotheker-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  der-kreis-background-transparant-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  global-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  keukenspecialisten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hcb-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hfc-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  Logo-reales-made-marketing-websites-online-marketing
  bolweg-advocaten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  schous-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  mvm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  pure-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
  hbm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development