Je website laten maken?

Wij zijn de experts!

Jouw succesvolle website

Ben je geïnteresseerd in de beste website, voorzien van de nieuwste technieken en trends in design? Eentje die mobiel goed schaalt, die vindbaar is voor je doelgroep én die zorgt voor meer klanten? Dan ben je bij MADE Marketing aan het juiste webadres!

Wij zijn de specialist in het bouwen van geoptimaliseerde responsive websites. Van design tot en met content zorgen wij ervoor dat je nieuwe website tiptop in orde is. Niet alleen design, maar ook het gebruiksgemak, het doel en de vindbaarheid zijn essentieel voor jouw online succes!

Een website van MADE Marketing is:

  • Responsive
  • SEO Geoptimaliseerd
  • Gebruiksvriendelijk
  • Conversiegericht
  • Zelf te beheren
website-bouwen-made-marketing-online-marketing-haarlem

Hierdoor ga jij online groeien!

Maar onze service stopt niet wanneer de nieuwe website live is. Een website gaat namelijk verder dan alleen live staan. Het is van belang dat een website wordt onderhouden, geüpdatet en beveiligd, om hackers buiten te houden en om ervoor te zorgen dat je website niet offline gaat.

En ook het trekken van relevante bezoekers is belangrijk voor je nieuwe website. Zonder bezoekers heb je niets aan de website. Wij richten online marketing in, gericht op jouw doelgroep en de online doelen die wij samen opstellen. Zo zorgen wij ervoor dat jij online gaat groeien!

website-laten-maken-made-marketing-online-marketing-haarlem-2

Wat zeggen anderen over ons

Sophie Timmermans
Sophie Timmermans
13:59 16 Nov 18
Heel persoonlijk, prettig en professioneel bedrijf. Voor reactiesnelheid; zijn er 6 sterren?
Luigi van der Pal
Luigi van der Pal
13:35 07 Aug 18
Erg fijn om mee samen te werken. MADE Marketing is transparant en recht door zee. Hebben een goed beeld bij wat er nodig is om online succesvol te raken. Verder het netwerk en de mensen in huis om dit te verwezenlijken.
Sarah Trenité
Sarah Trenité
08:18 16 Nov 17
MADE Marketing heeft de webshop voor Arp Design ontwikkeld en helpt ons met de online marketing. Wij zijn onwijs tevreden met de hulp en ondersteuning die zij ons geven, zij werken pro-actief en denken met ons mee. Daarnaast ook goed bereikbaar voor onze vragen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken!
Shaken style
Shaken style
14:08 06 Nov 17
Wij zijn een zeer tevreden klant van MADE Marketing. Zij hebben onze website gebouwd, onderhouden deze en verzorgen onze Google AdWords waarmee veel nieuwe opdrachten worden binnengehaald. De mannen hebben verstand van zaken en zijn makkelijk bereikbaar. Een aanrader!
Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij
14:05 06 Nov 17
MADE Marketing bouwde onze nieuwe website en doet onze online marketing, via vindbaarheid en Google AdWords. Onze klanten en wij vinden de nieuwe website super en we zien dat wij meer aanvragen hebben door de online marketing. Ook het directe contact met MADE is super! Kortom, zeer tevreden.
Will Beeren
Will Beeren
10:05 03 Nov 15
MADE Marketing ontwikkelde voor ons een nieuwe website mét webshop eraan. Mark trainde ons om zelf onze website bij te houden, zoals we wilden. Hij dacht met ons mee en was transparant in communicatie. Kortom, wij zijn een heel tevreden klant van MADE Marketing!
Robin Hulsebosch
Robin Hulsebosch
11:40 02 Nov 15
Zeer tevreden over deze online marketingexperts! Mijn website is volledig geoptimaliseerd en nu goed vindbaar en strak design. Ook de service was super, veel contact en zeer meedenkend!
Bekijk alle beoordelingen

In deze stappen bouwen wij jouw website

Wil je sneller groeien met je onderneming? In drie overzichtelijke stappen nemen wij jou aan de hand om een nieuwe online omgeving te ontwikkelen.

1. Strategie

Stap 1 is het bepalen van de online strategie op basis van je online doelen. Wat wil je met de online omgeving bereiken en hoe gaan we dit doen?

2. Techniek

Stap 2 is de technische implementatie. Naar gelang de behoefte kan dit de bouw of de optimalisatie van de (e-commerce) website zijn.

3. Marketing

Stap 3 is het optimaliseren van de online marketing. Van Google Adwords tot social media, en van zoekmachineoptimalisatie tot affiliate marketing.

Hulp nodig? Vraag gratis offerte

Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!