Social media management

Ondersteuning van Social Media

Facebook, Pinterest, Instagram, LinkedIn, Twitter, et cetera… Je weet dat je bedrijf of organisatie met de belangrijkste social media voor de doelgroep aan de slag moet, maar het ontbreekt vaak aan tijd en kennis. Oplossing? Besteedt het uit aan MADE Marketing! Wij bepalen wat de beste social mediakanalen voor het bereiken van de relevante doelgroep zijn, wij bepalen de social strategie en gaan intensief aan de slag met het ontwikkelen van je community!

Het team van Made Marketing is gespecialiseerd in de social media waarop jij actief bent. Aan de hand van de wensen, behoeftes, doelgroep en doelstellingen maken wij wekelijks berichten die aansluiten op de social strategie en die geoptimaliseerd zijn voor ieder social medium.

Aan de hand van een maandelijkse social media-analyse bepalen wij vervolgens welke berichten het meest effectief zijn geweest en wat de social strategie per social medium wordt voor de komende periode. Adaptie en interactie zijn keywords voor goede social mediamanagement!

0
Social media management opdrachten
social-media-management-online-marketing-website-bouwen-webshop-bouwen-made-marketing-haarlem

Online groeien? Vraag gratis offerte

Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!