Google apps

Analytics

Wat is het grote voordeel van online? Alles is meetbaar! Door het koppelen van Google Analytics aan je website krijg je oneindig veel realtime data over je website, bezoekers, pagina’s en conversies. Om te profiteren van deze data koppelen wij Google Analytics aan je website en richten wij Google Analytics voor je in aan de hand van je doelen. Ook periodieke analyserapporten zijn mogelijk. Meten = weten!

My Business

Profiteer van zichtbaarheid van je bedrijf of organisatie, de contactinformatie en bedrijfsfoto’s in de zoekmachine door middel van een Google My Business pagina. Voor je lokale vindbaarheid wordt door deze Google App enorm vergroot. Het levert je betere branding en extra traffic op, gratis. Wij richten je Google My Business optimaal in, zodat je maximaal profiteert van de handige tool!

My Maps

Gepersonaliseerde weergave in Google Maps wil ieder bedrijf/organisatie wel! Je eigen logo als locatiepin, contactinformatie en foto van je kantoor. Het kan allemaal met Google My Maps. Wij ontwikkelen je eigen My Maps weergave, zodat je altijd professioneel zichtbaar bent op Google Maps!

0
Google analytics opdrachten
google-apps-analytics-my-maps-my-business-online-marketing-website-bouwen-webshop-bouwen-made-marketing-haarlem

Online groeien? Vraag gratis offerte

Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!