DE WEG NAAR ONLINE SUCCES!

Van de ontwikkeling van jouw online platform tot en met de opzet en uitvoering van je online marketingstrategie. Door onze kennis en kunde op online gebied maken wij je online dromen tot een daadwerkelijk succes! 

Projectmanagement

Wil je aan de slag met gestructureerde online marketing? Wij bieden de kennis op het gebied van projectmanagement. Zowel voor de ontwikkeling van je (e-commerce) website, de ontwikkeling van bestaande online activiteiten als het aanboren van nieuwe online kanalen. Wij zijn de spil in het web, zowel aansturend als uitvoerend.

Meer over projectmanagement

Ontwikkeling online strategie

Ben of wil je al actief aan de slag met je online omgeving, maar mis je de kennis en ervaring? Wij analyseren jouw online omgeving, je branche en de doelgroep, en stellen op basis van deze informatie een online marketingstrategie voor je op. Zo ga je altijd met een duidelijk doel en met de juiste handvatten aan de slag met jouw online omgeving!

Vragen over online strategie

Social mediaplan

Wat is het doel van de aanwezigheid op social media? Hoe ga jij social media inzetten om er meer klanten en omzet uit te halen? En wat is de juiste planning voor je social media? Wij stellen op basis van je wensen en behoeften, in combinatie met jouw markt, een concreet social mediaplan voor je op waarmee je direct aan de slag kan!

Vraag om social mediaplan

Websiteoptimalisatie

Een website is de basis van je online activiteiten. Des te belangrijker is het om de website te optimaliseren voor conversies, zowel visueel als qua content. Hoe is je website-structuur? Zijn pagina’s overzichtelijk en conversiegericht? Geeft de content de benodigde informatie voor je bezoekers? Wij zijn gespecialiseerd in websiteoptimalisatie en helpen je graag om het maximale uit je website te halen!

Optimaliseer je website

Zoekmachineoptimalisatie

Wat heb jij aan een goede website zonder relevante bezoekers? Zoekmachineoptimalisatie (SEO) maakt het verschil tussen een goede en een succesvolle website! Wij kennen de nieuwste tools en trucs voor zoekmachineoptimalisatie en passen deze toe in je online omgeving, zodat jij hoog scoort in zoekmachines en heel goed vindbaar bent voor je doelgroep!

Word online vindbaar

Contentmarketing

Optimale content is een must voor zowel de effectiviteit als de vindbaarheid van je website! De content op je website bepaalt niet alleen de toon voor bezoekers, maar ook de indexering in zoekmachines. Wil jij bijvoorbeeld informeren of juist werven via je website? Wij optimaliseren je content aan de hand van je online doel, zodat de effectiviteit van je website exponentieel groeit!

Optimaliseer je content

Social media management

Facebook, Pinterest, Instagram, LinkedIn, Twitter, et cetera… Je weet dat je met de belangrijkste social media voor je doelgroep aan de slag moet, maar het ontbreekt vaak aan tijd en kennis. Oplossing? besteedt het aan ons uit! Wij bepalen wat de beste social mediakanalen voor jou zijn, bepalen de strategie en gaan intensief aan de slag met het ontwikkelen van je community!

Manage mijn social media

Google Adwords (SEA)

Meer dan 90% van de Nederlanders en Belgen zoeken via Google. Aanwezigheid in Google is dus essentieel. Maar hoe doe je dit zo effectief mogelijk? Adverteer op zoekwoorden binnen Google! Door de kennis en ervaring met Google Adwords maken wij effectieve Adwords-campagnes, sta je bovenaan in Google en groeit je relevante bezoekersaantal exponentieel!

Aan de slag met Adwords

Social media advertising

Social media is een zeer effectief middel om je doelgroep actief te benaderen. Via social media wordt sneller doorgeklikt naar je website, wat de potentie op conversies verhoogt! Wil jij maximaal profiteren van de mogelijkheden die social media je biedt? Wij helpen je graag met het opzetten, optimaliseren en onderhouden van je social media advertising!

Adverteren op social media

Affiliatie & Linkbuilding

Wil jij alleen betalen voor resultaat? En meer online omzet scoren door samenwerkingen? Zet vergelijkingssites, blogs en aanverwante websites in voor meer verkopen! Dit is niet alleen goed voor conversies maar ook voor je zoekmachineoptimalisatie. Wij doen al jaren zaken met vergelijkingssites en blogs, waardoor wij je goed kunnen adviseren en begeleiden in affiliate marketing en linkbuilding.

Meer informatie over

Google Analytics

Wat is het grote voordeel van online? Alles is meetbaar! Door het koppelen van Google Analytics aan je website krijg je oneindig veel realtime data over je website, bezoekers, pagina’s en conversies. Om te profiteren van deze data koppelen wij Google Analytics aan je website en richten wij Google Analytics voor je in aan de hand van je doelen. Ook periodieke analyserapporten zijn mogelijk. Meten = weten!

Aan de slag met Analytics

Handleiding vindbaarheid

Wil je graag zelf aan de slag met je online vindbaarheid en zoekmachine optimalisatie (SEO)? Wij hebben speciaal voor de gedreven doe-het-zelfers een praktische handleiding geschreven met 25 direct toepasbare tips voor de online vindbaarheid en zoekmachine optimalisatie van je (e-commerce) website! Download via onderstaande button de handleiding en ga direct aan de slag.

Download de handleiding

De volgende klanten helpen wij met online groei!

Heb je vragen, wil je meer weten of direct aan de slag?

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X