Voor HAFO Thuisaccu

HAFO Thuis Accu is een toonaangevend merk dat innovatieve thuisbatterij-oplossingen biedt om huishoudens onafhankelijker te maken van het elektriciteitsnet. Het doel van HAFO is om duurzame energie voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te maken.

 

MADE Marketing heeft voor HAFO Thuis Accu een nieuwe website ontwikkeld met een focus op gebruiksvriendelijkheid en directe klantinteractie. Een van de belangrijkste functies die we hebben geïmplementeerd, is een module waarmee bezoekers gratis advies kunnen aanvragen. Hiermee kunnen klanten direct in contact komen met experts en advies op maat krijgen. Daarnaast hebben we gezorgd voor een naadloze integratie van het merkimago door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde kleuren, logo’s en visuals. Tot slot hebben we het Instagram-account van HAFO Thuis Accu opgezet om de online aanwezigheid van het merk verder te versterken.

 

Benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek de website: https://hafothuisaccu.nl/

 

Onze werkzaamheden voor HAFO Thuis Accu:

✅ Ontwikkeling vernieuwd webdesign

✅ Gratis advies aanvragen module

✅ Visuele branding met kleuren, logo’s en visuals

✅ Opzetten van het Instagram-account

    Hulp nodig?
    Vraag een gratis offerte

    Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!