Voor Klever Mobility

Klever Mobility is een snelgroeiend merk in Europa, gespecialiseerd in het ontwikkelen van high-performance speed pedelecs. De missie van Klever is om zoveel mogelijk mensen uit de auto te krijgen en hen te laten genieten van een veilige, comfortabele rit naar het werk met een snelheid tot 45 km/h.

 

MADE Marketing heeft voor Klever Mobility een nieuwe website mogen ontwerpen en ontwikkelen. Tijdens het design- en ontwikkelproces hebben we super intensief kunnen samengewerkt met Klever Mobility om tot het beste resultaat te komen. De website bevat een uitgebreide fietsconfigurator waarmee gebruikers hun eigen speed pedelec kunnen samenstellen. Daarnaast hebben we een interactieve ‘Vind je dealer’ kaart geïntegreerd, waarmee je gemakkelijk de dichtstbijzijnde Klever-dealer kunt vinden. Ook is de website geautomatiseerd meertalig dankzij AI-vertalingen, met meerdere valutaopties en content die specifiek is afgestemd op verschillende landen.

 

Benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek de website:

https://klever-mobility.com/

 

Onze werkzaamheden voor KLever-mobility:

✅ Ontwikkeling vernieuwd webdesign

✅ Uitgebreide fietsconfigurator

✅ Interactieve ‘Vind je dealer’ kaart

✅ AI-geautomatiseerde meertalige ondersteuning

    Hulp nodig?
    Vraag een gratis offerte

    Ben jij benieuwd naar de online mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen over online activiteiten? Wij helpen je graag vanaf het opstarten t/m je online succes!