4 redenen om je website te laten maken door een professional5 min read

4 redenen om je website te laten maken door een professional!

We leven in een tijd waarbij internet essentieel is. Daarom is het belangrijk om met je bedrijf online aanwezig te zijn. Tegenwoordig zijn er heel veel websites waardoor het niet meer volstaat om een basic website te hebben. Mensen zijn gewend geraakt aan aantrekkelijke, snelle en gebruiksvriendelijke websites. Wanneer dit bij jou bedrijf niet het geval is, zal Google je website onderaan de ladder plaatsen. In dit blog lees je 4 redenen waarom het verstandig is om je website door een professional te laten maken.

Een eerste indruk maak je maar één keer!

Jouw website is vaak het eerste dat mensen te zien krijgen en deze eerste indruk is van groot belang. Het ergste dat er kan gebeuren is het begrip ”pogo sticking”. Hierbij hebben bezoekers een reden om jouw website weg te klikken en te shoppen bij een concurrent. Dit kan meerdere oorzaken hebben waarvan laadtijd en design twee voorbeelden zijn. Een professionele webdesigner heeft kennis van de laatste trends op het gebied van design en weet als geen ander hoe je de laadtijd van een website versneld.

Bespaar tijd en stress

Zonder kennis is het maken van een succesvolle website zeer tijdrovend en intensief. Alles zelf leren en onder de knie krijgen zorgt voor een hoop stress en hierdoor kan je minder aandacht besteden een andere zaken. De professionals bij MADE Marketing hebben cursussen gevolgd en zijn geschoold in het maken van websites. Na het maken van meer dan 200 websites heeft MADE Marketing een hoop ervaring op het gebied van web development.

 

jouw-succesvolle-website-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development-dark
vacatures-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat een goede website succesvol wordt. Door een passende SEO-strategie ben je beter vindbaar in Google en dit zorgt voor meer bezoekers. In combinatie met een conversiegerichte website zal dit de conversie aanzienlijk verhogen. Zoekmachine optimalisatie gaat verder dan alleen de tekst op een website. Het zit verwikkeld in het gehele webdesign.

Website prestatie

Een traag ladende website is de grootste reden voor mensen om weg te klikken en bij je concurrent te gaan shoppen. Tegenwoordig zijn mensen er zo erg aan gewend dat een website snel laad dat het de standaard geworden is. Het perfectioneren van de website prestatie is een kunst op zich. Er zijn namelijk veel verschillende factoren die invloed hebben op de prestatie van een website.

Kortom, het loont om je website te laten maken door een professional. Het scheelt een hoop tijd en stress en alle belangrijke aspecten op het gebied van web development worden door een professional geoptimaliseerd en perfect uitgevoerd. Interesse om je website te laten maken door MADE Marketing? Wij staan voor je klaar!

Trots op onze klanten

Inholland-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
bux-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
independer-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
de-hypotheker-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
der-kreis-background-transparant-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
global-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
keukenspecialisten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
hcb-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
hfc-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
Logo-reales-made-marketing-websites-online-marketing
bolweg-advocaten-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
schous-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
mvm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
pure-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development
hbm-logo-made-marketing-online-marketing-bureau-haarlem-web-development